Jackie Hedin

Jackie Hedin

Sista helgen..

Hej,

Kan inte förstå att sista helgen innan vårt nya liv börjar redan är över.. Jag är ett känslomässigt vrak för tillfället. Jag vill att Nicole ska börja på förskola men jag vill inte vara ifrån henne.. haha. Jag är säker på att hon kommer uppskatta förskolan SÅ mycket. Hon älskar ju att vara bland barn och andra människor och är väldigt framåt och social som person. MEN hon är också min ”lilla” bebis och jag börjar gråta av bara tanken att inte få vara med henne hela dagarna och ha kontroll över henne längre.

 

Om någon som läser detta kan relatera, snälla skicka en kommentar så kan vi peppa varandra. Behöver all pepp i hela världen just nu!

 

Annars har vi haft en väldigt lugn och mysig helg med massa mys, OCH GISSA VAD? Idag bokade vi en resa till Grekland i Oktober. Min lilla familj, jag, min kille och Nicole! Tänk vilken drömmig vecka vi kommer ha tillsammans bara vi tre. Detta behöver vi SÅ mycket med tanke på omständigheterna och då vi inte riktigt haft någon riktig semester ihop denna sommar då min kille är egenföretagare och arbetar rätt mycket.

 

Kan inget annat än att längta så mycket! Jag får tänka på denna fina semester vi har framför oss när livet känns lite jobbigt som nu när Nicole ska börja på förskola.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jackie Hedin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats