Jackie Hedin

Jackie Hedin

Fredag

I skrivande stund ligger Nicole och sover så sött i min famn. Hon somnade för ett tag sedan och det betyder att jag ska få lite egentid innan det är dags för mig att också sova.

 

Jag tänkte ta en lång och varm dusch och bara koppla av. Är inne i en sjukt stressig period i livet just nu på grund av yttre omständigheter.. Kan knappt minnas senast jag var såhär stressad. Sälja lägenhet, hitta nytt boende, Nicole ska börja förskolan, 6 kattungar, jobb och vardagsfix. Ni hör ju! Men det positiva är att jag vet att detta är en period i livet och att det snart kommer bli bättre igen.

 

Den här fredagen har varit så mysig, Det känns verkligen att hösten är här nu och till min egen förvåning så gillar jag det. Att få klä sig i varmare kläder, vara ute i den friska och krispiga luften, tända ljus inomhus osv. Jag och Nicole var och hälsade på mina föräldrar på eftermiddagen/kvällen när min kille hade fotbollsmatch och kolla in min lilla fashionista. Var tvungen att ta ett par bilder på Nicole i sina söta kläder och handväska. Efter det åkte vi hem och hade tacomys resten av kvällen!

Älskade fredag, Idag är jag extra tacksam över livet! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jackie Hedin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats