Jackie Hedin

Jackie Hedin

En liten uppdatering: Inskolning

Hej,

Jag tänkte uppdatera lite om hur inskolningen på förskolan går. Vi kan säga såhär: Nicole älskar att få leka med andra barn. Dock har jag fått ett väldigt dåligt intryck av personalen på Nicoles avdelning efter första veckan. Jag tänker inte gå in på detaljer MEN jag har varit i kontakt med förskolechefen och jag kommer även att kontakta henne i början av denna vecka för att se hur vi skall gå vidare med detta. Antingen ett byte av avdelning eller så kommer jag fortsätta vara hemma med henne fram till årsskiftet då jag börjar studera igen. Vi får se helt enkelt!

Är det någon som varit med om liknande? Att känna sig missnöjd med sitt barns placering.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jackie Hedin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats