Jackie Hedin

Jackie Hedin

Den jobbiga väntan är över

Godkväll,

 

Nu har Nicole somnat för natten (22.55..) och det är dags för mig att skriva ett litet inlägg innan natti natti. Imorgon är det dags.. dags för första dagen på inskolningen. Jag känner mig faktiskt mycket lugnare nu än vad jag gjort tidigare. Kanske på grund av att det nu är så nära och slut på den jobbiga väntan. Ibland kan den långa väntan inför något jobbigt vara ett rent helvete i jämförelse till själva saken man går och väntar på, håller ni inte med?

 

Jag har verkligen försökt att ha ett positivt mindset den senaste tiden och jag tycker verkligen att det har hjälpt en hel del! Istället för att tänka negativt och att jag inte kommer att få spendera hela dagarna med Nicole längre så tänker jag positivt och att förskolan kommer ge oss båda så mycket, jag tänker att förskolan kommer att vara nyttig för Nicoles fortsatta utveckling, OCH att vi kommer vara ifrån varandra så att vi kommer få sakna och längta samt uppskatta tiden vi har tillsammans mycket mer. Så viktigt ändå!

 

Det blir bra det här! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jackie Hedin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats